De ervaringen

dit vinden onze opdrachtgevers
van ECM

Liever zelf ontdekken hoe wij te werk gaan?

Achter elke review zit een verhaal

We kunnen je nog zo mooi en uitgebreid vertellen over onze diensten en specialismen, maar wat is er meer waard dan de mening van onze opdrachtgevers? Bekijk hieronder de reviews en ervaringen.

Hervormde Basisschool De Triangel in Rouveen

‘In deze onzekere tijden kunnen we echt áltijd op JufMeester bouwen’

De invalpool van ECM, JufMeester realiseert het. Of het nu op korte of lange termijn is; altijd de juiste invaller voor de klas! Waarom moeten we moeilijk doen, als het met JufMeester kan? Er zijn korte lijntjes qua communicatie en over de wijze van communicatie ben ik positief.

Een vast aanspreekpunt werkt heel goed. Het is fijn om af en toe elkaar te spreken om ervaringen uit te wisselen. Dit schooljaar hebben we veel gebruik gemaakt van de diensten van JufMeester. Er wordt altijd maatwerk geleverd en over de invallers zijn we enthousiast. De talenten van de invallers worden ingezet en zijn zeker een meerwaarde voor onze school. Wij ervaren het als prettig dat we vaak 'dezelfde gezichten' zien. Deze invallers kennen onze school en passen zich naadloos aan. JufMeester is dé oplossing voor een vervangingsprobleem. Wat zijn we blij met JufMeester! We waarderen de inzet en gunnen alle scholen ‘een jufmeester.nl’! Want samen staan we immers sterker, dan alleen.

Lianne Timmerman, locatiecoördinator van De Triangel

Batouwe Boomkwekerijen in Dodewaard

‘Dat je elke dag weer voelt: we doen het met z’n allen. Dat is het mooiste van het proces en daar heeft ECM aan bijgedragen.’

Henk Huibers, Algemeen directeur

NO3 Omnicreatives in Elspeet

‘Bij ECM dialoog weet je gewoon waar je aan toe bent. De heldere communicatie voelt prettig.’

Wilco van de Steeg, Accountmanager

Louw van der Zwan, bovenschools directeur‘JufMeester weet goed in te spelen op de behoefte die er bij ons van tijd tot tijd speelt’

Ds. Baxschool en Mattanjaschool

Als Ds. Baxschool en Mattanjaschool, basisscholen in Doornspijk en Hoge Enk, kunnen wij al een aantal jaren een beroep doen op de invalpool. JufMeester speelt heel goed in op de behoefte die er bij ons van tijd tot tijd speelt. Dit blijkt o.a. in: een goede bereikbaarheid, een vriendelijke behandeling, een vlotte afhandeling van aanvragen en het meedenken in lastigere en/of langdurige vervangings-problematiek. Juist in tijden als zoveel zaken je aandacht kunnen vragen binnen je school, is het erg prettig om ontzorgd te worden. JufMeester probeert ook de kwaliteit van hun juffen en meesters op peil te houden en gaat altijd in overleg over een passende oplossing. Kortom: we zijn blij met JufMeester!