Ervaren en betrokken

Begeleiding en
coaching voor
​​​​​​​persoonlijke groei

Begeleiding nodig bij een stap naar een nieuwe rol of in je huidige functie?

Wij bieden begeleiding voor groei in je werk


Iemand die de spiegel kan 'afwissen' en je scherp houdt. Op welk punt je ook staat, in je rol als leidinggevende of de werkdruk die je als professional ervaart. Een coach of sparringpartner kan je inzicht geven dat je nodig hebt. Inzicht in je ervaringen, je persoonlijkheid en je drijfveren. Bijvoorbeeld als je meer wil weten over de relatie tot je rol en je werk, ten opzichte van wie jij bent. Dat kunnen inhoudelijke vraagstukken zijn in je werk of problemen in de samenwerking. Leiderschap en werk vragen veel van je. En dat hou je alleen vol als je het met plezier en bevlogenheid blijft doen. Daarvoor zijn wij je coach en sparringpartner, zodat je meer over jezelf te weten komt en je groeit als mens in je werk. Neem contact op om je verhaal én je vraag te delen.

Dit garanderen we bij ECM dialoog...

Deskundige begeleiding en ondersteuning bij je ontwikkeling. In elk stadium van het traject, kan je rekenen op pragmatische inzichten volgens een doelgerichte werkwijze.

Wij begrenzen de begeleiding/ondersteuning tot waar onze kennis en ervaring reikt. Als zaken niet onder ons werkgebied of onder onze deskundigheid vallen, geven we aan dat consult door een andere deskundige wenselijk is.

De coaching en begeleiding is erop gericht om een individu of team op eigen kracht (zelfgekozen) doelen te laten bereiken. De coach geeft daarbij geen adviezen over te nemen besluiten of veranderingen in iemands leven of team.

Een vertrouwelijke behandeling is gegarandeert. Geen enkele informatie wordt gegeven aan derden zonder toestemming. Wel houdt de coach het recht om geanonimiseerd collegiaal overleg te hebben (intervisie en supervisie).

Teamcoaching geeft groei in teamvolwassenheid


Loyaliteit, sturingsbehoefte en tevredenheid zijn belangrijke aspecten. Hoe ga jij het ontwikkelproces van jouw team versnellen? Of zie je meer potentie in de onderlinge overdracht van kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheden? Wij bieden begeleiding aan leiders en teams als geheel. Dat kan gaan om training en begeleiding van het geven en ontvangen van feedback, de onderlinge verhouding en een cultuur van vertrouwen. Binnen teamcoaching werken we aan een succesvolle transformatie. Jouw team laat zien wie jullie zijn, wat je samen kunt en wat de gezamenlijke ambitie en wil is.

01

Intake


Het begint met een eerste vrijblijvende intake, waarin de vraag, context en uitgangspunten duidelijk worden. Daarna volgt een voorstel, om aan de slag te gaan. Dat kan uit verschillende instrumenten bestaan.

02

Model en traject


De begeleiding en coaching is gebaseerd op 'de ontwikkelcirkel'. Het coachmodel wordt in het traject vooral gebruikt in de persoonlijke identiteit, kwaliteiten en doelen. In relatie tot de organisatiedoelen. En gericht op de persoonlijke ontwikkeling in de (nabije) toekomst.

03

Borging


Inzicht is verkregen. En je hebt handvatten ontvangen om toe te passen in de praktijk. Nu ga je door in je werk, rol en omgeving. Uiteraard volgt borging en bijsturing. En kan je op ons terugvallen. Wij zijn daarbij de sparringpartner die je helpt om jezelf of je team te blijven ontwikkelen.

Reviews zijn opgevraagd

"De waarde van een externe partij blijkt gaandeweg een proces. Met name het gevoel voor de organisatie, de cultuur en de ‘gebruiken’, maken daarin het onderscheid. Het invoelingsvermogen gaf veel meerwaarde: de kritische reflecterende vragen brachten ons verder."

Laten we eens praten.

Een vrijblijvende intake plannen?


Iedere vraag heeft een verhaal. Juist als het gaat om een uitdaging in je werk of team. Wij komen graag in gesprek om te horen hoe wij van betekenis kunnen zijn voor mens en organisatie. Neem contact op en vraag 't ons!