Maak kennis met ECM dialoog

Specialisten in
coaching, advies
en bemiddeling

Benieuwd naar ons advies? Laten we gewoon eens afspreken!

Omdat ménsen de
organisatie maken


Bij ECM geloven we in coördinatie vanaf de werkvloer, met als vertrekpunt het hier en nu. Laat de natuur haar werk doen, met focus op de lange termijn. We domineren niet door prominent in beeld te komen, maar bieden schaduwmanagement - wat in hogere kwaliteit en deskundigheid resulteert. We werken efficient; direct met de juiste persoon aan tafel, ieder met zijn eigen specialisme. Dát typeert onze werkwijze.

Even voorstellen


Organisatieadviesbureau ECM dialoog is in 2007 opgericht door Eppie Klein. Met een constante groei in het werk is het team door de jaren heen uitgebreid. Het enthousiasme en de betrokkenheid kenmerken de mensen die onze organisatie maken. Maak eens kennis met onze mensen.

Nellemieke van Zwienen

Officemanager en planning

Nellemieke is samen met Arianne en Marck de spil van de JufMeester, de dochtervennootschap van ECM dialoog. Zij heeft de organisatie, planning en inzet van leerkrachten en onderwijsassistenten in de vingers.

Naast haar werk voor JufMeester houdt Nellemieke zich bezig met officemanagement binnen ECM dialoog.

.

Eppie Klein

Organisatieadviseur, coach en directie

Eppie wordt vaak getypeerd met kenmerken als mensenkenner, luisterend en nadenkend, stimulerend en innoverend. Het zijn vaardigheden die de integere coach in samenhang met elkaar toepast.

Eppie adviseert zowel in het onderwijs als het MKB. Daarin gaat het om (persoonlijke) ontwikkeling van professionals of de vorming en samenwerking binnen directie of MT.

​​​​​​​

Marien Klein

Organisatieadviseur, directie

Marien heeft zowel in een corporate omgeving als in het MKB gewerkt. Ervaren op het snijvlak van HR en financiën. Marien heeft in 2020 het familiebedrijf overgenomen van Eppie.

Naast de aansturing en leiding van ECM dialoog, JufMeester en WerkMetTalent, werkt hij mee in adviesprojecten. Het gaat om advies in bedrijfsstructuren en processen. ​​​​​​​

Harmen Timmerman

Adviseur recruitment en selectie

Harmen is één van de gedreven adviseurs in de zoektocht naar personeel. Samen met de collega's van team WerkMetTalent, zet hij zich dagelijks in om werkgever en kandidaat met elkaar te verbinden.

Na commerciële ervaring op te hebben gedaan bij een grote woonwinkel en vervolgens jaren in het recruitment-vak, bouwt hij met veel enthousiasme aan WerkMetTalent.

Dienke Hubach

Officemanager Dienke is de spin in het web van ons recruitment-team. Binnen WerkMetTalent zorgt ze voor een gestroomlijnde organisatie. Van binnenkomende mail tot de opvolging van offertes: Dienke regelt het achter de schermen.

En Dienke ondersteunt de collega's bij projecten, zoals ons vacaturemagazine Werkblad en het Christelijk Loopbaanevent.

Daan Voorwinden

Adviseur recruitment en selectie

Daan houdt zich dagelijks bezig met de recruitment en selectie binnen WerkMetTalent. Daarbij is hij de bemiddelaar voor veel kandidaten binnen de non-profit en het MKB. Daan specialiseert zich op het loopbaanadvies aan kandidaten die hulp nodig hebben bij de volgende stap in hun loopbaan.

Naast het recruitmentwerk, is Daan actief met de organisatie van het Christelijk loopbaanevent.


Marita van Dijk

HR-adviseur

Marita vervult interim- en adviesopdrachten in het MKB. En begeleidt ondernemers en leidinggevenden van personeelsdossier tot gesprekkencyclus. Daarnaast is Marita de gesprekspartner als het gaat om HRM-vraagstukken. Bijvoorbeeld over de omslag naar een Lerende Organisatie. Vanuit strategisch oogpunt de vertaling maken naar het maken van een cultuuromslag.

Maria Klein

Administratief medewerker

Maria vervult binnen het team van ECM dialoog de (financieel) administratieve
​​​​​​​taken.

Naast de gebruikelijke boekhoudkundige taken van ECM dialoog, draagt Maria ook zorg voor de administraties van WerkMetTalent (handelsnaam) en vervangingspool JufMeester.nl (dochtervennootschap).

​​​​​​​

Marck Veldkamp

Planner JufMeester

Marck is samen met Arianne verantwoordelijk voor het inplannen van invallers binnen het christelijk basisonderwijs. Zo doen Arianne en Marck hun uiterste best om voor iedere klas vervanging te organiseren.Naast zijn werk voor JufMeester volgt Marck de opleiding aan de Driestar tot docent godsdienst in het voortgezet onderwijs.

Céline Visscher

Marketing, junior HR-adviseur

Céline heeft als junior HR-adviseur een ondersteunende rol voor het HR-team. Ze ondersteunt binnen de HRM- en recruitment projecten.

Daarnaast zorgt Céline dat de mediakanalen van JufMeester, ECM dialoog en WerkMetTalent altijd up-to-date zijn met ludieke posts, vormgeving en contentcreatie!

Hélène Schot

Facilitair medewerker

Helene is verantwoordelijk voor diverse huishoudelijke werkzaamheden in ons kantoorgebouw.

Naast de huishoudelijke werkzaamheden, beheert Helene de voorraad van alles wat op kantoor nodig is.


Jouw werkplek in Nunspeet?

Vacature! Wij zoeken een nieuwe collega voor de vacature van Organisatieadviseur HR!

Toe aan een nieuwe, veelzijdige uitdaging in het HR-vak? En interesse in 'leren en ontwikkelen' binnen het MKB?

Lees dan onze vacature voor een Organisatieadviseur HR! Wij komen graag met je in contact: Klik hier! ​​​​​​​


Mark Dekker

Organisatieadviseur HR en IT

Mark is een ervaren adviseur als het om inzet van medewerkers gaat. Met meer dan 10 jaar werkervaring in de uitzendbranche, weet hij alle ins-en-outs in het werkveld. Vervolgens is Mark projectmatig aan de slag gegaan met HR-systemen en procesverbetering. Zijn ervaring zet hij nu in binnen ECM dialoog en WerkMetTalent, met advies, procesoptimalisatie en opzet van online academy's (ECM) en de commerciële verantwoordelijkheid binnen WerkMetTalent.

​​​​​​​​​​​​​​

Arianne van de Weerd

Planner JufMeester

Samen met Marck en Nellemieke verzorgt Arianne de planning en het officemanagement van JufMeester. Dus van contact tot contract en van verzoek tot smoelenboek: in het werk geniet Arianne van de diversiteit.

De werkweek is gecombineerd, want naast het werk in ons kantoor, werkt Arianne ook mee bij de scholen als leerkracht. Natuurlijk komt dat altijd goed van pas, zowel in de planning als binnen de scholen. ​​​​​​​

​​​​​​​

Annelies Leeuwis

Onderwijskundig teamleider JufMeester

Annelies bezoekt de scholen en de lessen van onze JufMeester-leerkrachten. Zij pakt de contacten met directies op, met begeleidingsvragen. En zorgt voor de ontwikkeling van onze interne klankbordgroep en de kennisdeling en community binnen JufMeester.

Haar werk binnen JufMeester combineert ze met IB-werk op een basisschool, waar ze inmiddels meer dan 12 jaar ervaring heeft. ​​​​​​​

​​​​​​​


Nieuwe uitdaging?
Solliciteer vandaag!


Zowel intern als voor opdrachtgevers zoeken wij mensen / talenten. Voor onze vervangingspool JufMeester zijn wij doorlopend op zoek naar onderwijsassistenten en leerkrachten. En ook voor andere branches zoals bouw en installatietechniek komen wij graag met jou in contact. Toch meer een commerciële inslag? Laat het weten. En ga de uitdaging aan!