ECM dialoog

Specialisten in
coaching, advies
en bemiddeling

Een goed idee om eens af te spreken?

Omdat ménsen de organisatie maken

Bij ECM dialoog geloven we in coördinatie vanaf de werkvloer, met als vertrekpunt het hier en nu. Laat de natuur haar werk doen, met focus op de lange termijn. We domineren niet in jouw organisatie door prominent in beeld te komen, maar bieden schaduwmanagement - wat in hogere kwaliteit en deskundigheid resulteert. We werken efficient; direct met de juiste persoon aan tafel, ieder met zijn eigen specialisme. Dát typeert onze werkwijze.

Even voorstellen

Organisatieadviesbureau ECM dialoog is in 2007 opgericht door Eppie Klein. Met een constante groei in het werk is het team door de jaren heen uitgebreid. Het enthousiasme en de betrokkenheid kenmerken de mensen die onze organisatie maken. Maak eens kennis met onze mensen.

Mart van Wijngaarden

Leerkracht, videograaf en communicatie

Mart is op interim-basis op verschillende scholen actief. Via de vervangingspool werkt hij als leerkracht. Mart heeft afgelopen voorjaar de deeltijd PABO-opleiding tot leerkracht afgerond aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

Daarnaast is Mart betrokken bij diverse projecten als videograaf (bijv. bij werving-vlogs) en werkt hij projectmatig mee binnen het team van JufMeester.
​​​​​​​

Eppie Klein

Organisatieadviseur, coach en directie

Eppie wordt vaak getypeerd met kenmerken als mensenkenner, luisterend en nadenkend, stimulerend en innoverend. Het zijn vaardigheden die de integere coach in samenhang met elkaar toepast.

Eppie adviseert zowel in het onderwijs als het MKB. Daarin gaat het om (persoonlijke) ontwikkeling van professionals of de vorming en samenwerking binnen directie of MT.

​​​​​​​

Marien Klein

Organisatieadviseur, directie

Marien heeft zowel in een corporate omgeving als in het MKB gewerkt. Ervaren op het snijvlak van HR en financiën. Marien heeft in 2020 het familiebedrijf overgenomen van Eppie.

Naast de aansturing en leiding van ECM dialoog, werkt hij mee in adviesprojecten. Het gaat om advies in bedrijfsstructuren en processen. Daarin trekt hij veel samen op met Eppie en Marita in organisatieonderzoek en -ontwikkeling. ​​​​​​​

Johanna Hoek

Onderwijsontwikkelaar

Johanna is onderwijsontwikkelaar binnen de vervangingspool. Met haar ervaring in de afgelopen jaren voor de klas (via de vervangingspool) werkte zij op verschillende scholen. Een waardevolle ervaring die ze nu meeneemt in haar werk.

Johanna regelt de nascholing voor invallers. En zorgt voor de verdere ontwikkeling van 'lespaketten' die onze invallers kunnen gebruiken. Daarmee beheert ze ook de content voor de online app van de JufMeester-academy.

​​​​​​​

Nellemieke van Zwienen

Coördinator JufMeester, officemanager ECM

Nellemieke is samen met Marck de spil van de JufMeester, de vervangingspool van ECM dialoog. Zij heeft de organisatie, planning en inzet van leerkrachten en onderwijsassistenten in de vingers. Ook voert ze gesprekken met de invallers, organiseert ze professionaliserings-bijeenkomsten en regelt ze alle administratieve zaken rond JufMeester.

Naast haar werk voor JufMeester houdt Nellemieke zich bezig met projectmanagement binnen ECM dialoog.

​​​​​​​

Daan Voorwinden

Junior HR-adviseur, recruiter

Daan is samen met Anne-Greet verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen WerkMetTalent. Daarbij is hij de sparringspartner voor werkgevers en werkzoekenden.


Naast het recruitmentwerk, vervult Daan de rol van junior HR-adviseur. Bij verschillende bedrijven adviseert Daan over goed werkgeverschap. Een mooie combinatie met zijn deeltijdstudie HRM aan de CHE.


Marita van Dijk

HRM-adviseur

Marita vervult interim- en adviesopdrachten in het MKB. En begeleidt ondernemers en leidinggevenden van personeelsdossier tot gesprekkencyclus. Daarnaast is Marita de gesprekspartner als het gaat om HRM-vraagstukken. Bijvoorbeeld over de omslag naar een Lerende Organisatie. Vanuit strategisch oogpunt de vertaling maken naar het maken van een cultuuromslag.

Maria Klein

Administratief medewerker

Maria vervult binnen het team van ECM dialoog de (financieel) administratieve
​​​​​​​taken.

Naast de gebruikelijke boekhoudkundige taken van ECM dialoog, draagt Maria ook zorg voor de administraties van WerkMetTalent (handelsnaam) en vervangingspool JufMeester.nl (dochtervennootschap).

​​​​​​​

Marck Veldkamp

Coördinator vervangingspool

Marck is samen met Nellemieke verantwoordelijk voor het inplannen van invallers binnen het christelijk basisonderwijs. Zo doen Nellemieke en Marck hun uiterste best om voor iedere klas vervanging te organiseren.Naast zijn werk voor JufMeester volgt Marck de opleiding aan de Driestar tot docent godsdienst in het voortgezet onderwijs.

Emma Krooneman

Junior HR-adviseur

Emma heeft als junior HR-adviseur een ondersteunende rol voor het HR-team. Ze ondersteunt Marita en Marien met de HRM-projecten door administratieve zaken over te nemen, zoals: contractbeheer, doorvoeren van wetswijzigingen en verwerken van personeelsmutaties.

Daarnaast werkt Emma mee met het schrijven van beleid voor onze opdrachtgevers. En is Emma onze vraagbaak als het gaat om ontwikkelingen in cao's en wet- en regelgeving.

Hélène Schot

Facilitair medewerker

Helene is verantwoordelijk voor diverse huishoudelijke werkzaamheden in ons kantoorgebouw.

Naast de huishoudelijke werkzaamheden, beheert Helene de voorraad van alles wat op kantoor nodig is.


Nieuwe uitdaging?

Solliciteer nu!

Zowel intern als voor opdrachtgevers zoeken wij mensen / talenten. Voor onze vervangingspool JufMeester zijn wij doorlopend op zoek naar onderwijsassistenten en leerkrachten. En ook voor andere branches zoals bouw en installatietechniek komen wij graag met jou in contact. Toch meer een commerciële inslag? Laat het weten. En ga de uitdaging aan!