ECM dialoog

Specialisten in
coaching, advies
en bemiddeling

Een goed idee om eens af te spreken?

Omdat ménsen de organisatie maken

Bij ECM dialoog geloven we in coördinatie vanaf de werkvloer, met als vertrekpunt het hier en nu. Laat de natuur haar werk doen, met focus op de lange termijn. We domineren niet in jouw organisatie door prominent in beeld te komen, maar bieden schaduwmanagement - wat in hogere kwaliteit en deskundigheid resulteert. We werken efficient; direct met de juiste persoon aan tafel, ieder met zijn eigen specialisme. Dát typeert onze werkwijze.

Even voorstellen

Organisatieadviesbureau ECM dialoog is in 2007 opgericht door Eppie Klein. Met een constante groei in het werk is het team door de jaren heen uitgebreid. Het enthousiasme en de betrokkenheid kenmerken de mensen die onze organisatie maken. Maak eens kennis met onze mensen.

Karin van de Weerd

HRM-adviseur / coach / Vertrouwenspersoon

Karin is een betrokken coach en houdt zich bezig met coaching en begeleiding op de thema’s 'Loopbaan', 'Stress- & burnout' en 'Ontwikkelen van competenties'. Daarnaast adviseert Karin organisaties over duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling, werkdruk en ongewenste omgangsvormen. Karin is NOBCO-geregistreerd en daarnaast gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit.

Anne-Greet Last

Recruiter / Executive search

Anne-Greet helpt als recruiter binnen WerkMetTalent bedrijven met het vinden van collega’s die een waardevol onderdeel zijn van de organisatie en goed passen binnen het team. Daarnaast houdt Anne-Greet zich op enthousiaste en creatieve wijze bezig met onder andere social media, om te laten zien wie wij als organisatie zijn en wat wij doen.

Nellemieke van Zwienen

Coördinator JufMeester / Officemanager ECM

Nellemieke is de spil van de JufMeester, de vervangingspool van ECM dialoog. Zij heeft de organisatie, planning en inzet van leerkrachten en onderwijsassistenten in de vingers. Ook voert ze gesprekken met de invallers, organiseert ze professionaliserings-bijeenkomsten en regelt ze alle administratieve zaken rond JufMeester.

Mart van Wijngaarden

Leerkracht, videograaf en beleidsmedewerker

Mart is op interim-basis op verschillende scholen actief. Via de vervangingspool werkt hij als onderwijsassistent en leerkracht. Mart volgt momenteel in deeltijd de PABO-opleiding tot leerkracht aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

Daarnaast is Mart betrokken bij diverse projecten als videograaf (bijv. bij werving-vlogs) en werkt hij beleidsmatig mee bij verschillende scholen.

Eppie Klein

Organisatieadviseur, coach en directie

Eppie wordt vaak getypeerd met kenmerken als mensenkenner, luisterend en nadenkend, stimulerend en innoverend. Het zijn vaardigheden die de integere coach in samenhang met elkaar toepast. Individuen en teams ervaren de waardevolle bijdragen in reflectie, advisering en feedback gesprekken. Eppie is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast mag het keurmerk voor professioneel begeleiden, St!R, worden gevoerd.

Marien Klein

Organisatieadviseur, directie

Marien is sinds 2009 actief bij ECM dialoog en vanuit privé is Marien ‘er ingerold’. Tussendoor heeft hij zowel in een corporate omgeving als in het MKB gewerkt, op het snijvlak van HR en finance. Marien heeft het familiebedrijf overgenomen van Eppie. Naast de aansturing en leiding van ECM dialoog, werkt hij mee in adviesprojecten rond bedrijfsstructuren, vorming van MT in selectietrajecten en trekt hij veel samen op met Eppie en Karin in organisatieonderzoek en -ontwikkeling.

Marita van Dijk

HRM-adviseur

Marita vervult interim- en adviesopdrachten in het MKB. En begeleidt ondernemers en leidinggevenden van personeelsdossier tot gesprekkencyclus. Daarnaast is Marita de gesprekspartner als het gaat om HRM-vraagstukken. Bijvoorbeeld over de omslag naar een Lerende Organisatie. Vanuit strategisch oogpunt de vertaling maken naar het maken van een cultuuromslag.

Maria Klein

Administratief medewerker

Maria vervult binnen het team van ECM dialoog de (financieel) administratieve
​​​​​​​taken.

Naast de gebruikelijke boekhoudkundige taken van ECM dialoog, draagt Maria ook zorg voor de administraties van WerkMetTalent (handelsnaam) en vervangingspool JufMeester.nl (dochtervennootschap).

Nieuwe uitdaging?

Solliciteer nu!

Zowel intern als voor opdrachtgevers zoeken wij mensen / talenten. Voor onze vervangingspool JufMeester zijn wij doorlopend op zoek naar onderwijsassistenten en leerkrachten. En ook voor andere branches zoals bouw en installatietechniek komen wij graag met jou in contact. Toch meer een commerciële inslag? Laat het weten. En ga de uitdaging aan!