Opdrachtgevers van ECM

ECM bij ARVOO
Imaging Products
in Harmelen

Liever zelf ontdekken hoe wij te werk gaan?

Een gedegen aanpak
telt voor ARVOO

ARVOO is een groeiende organisatie, gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van beeldanalyse-elektronica en -software. Door deze groei kregen zij behoefte aan het stroomlijnen en professionaliseren van onze interne processen. Dit had tot gevolg dat er een vacature voor Operationeel Manager ontstond.

De uitdaging


Het was voor ARVOO een grote stap. Het bedrijf kent een unieke cultuur met enthousiaste mensen. Dus een nieuw te creëren functie in een leidinggevende functie, is bepalend. Zowel qua werkervaring als qua persoonlijkheid had ARVOO behoorlijk wat wensen.


Het werving- en selectietraject is opgepakt door een combinatie van adviseurs van ECM dialoog en WerkMetTalent. Het recruitment en de werving van kandidaten vanuit WerkMetTalent en de selectie en het assessment door ECM dialoog. Vanuit een persoonsanalyse, volgde een media- en recruitmentplan. Dat resulteerde in de selectie en een assessment van sollicitanten. Met daarna een uiteindelijke voordracht met benoeming door de directie van ARVOO.

De resultaten


De vacature leverde een klein aantal spontane reacties op. De operationeel manager is gestart. Na langere tijd, toen het eerste contract verlengd moest worden, vroegen wij ARVOO naar de ervaring: “We zijn heel erg blij met de benoemde kandidaat en hij doet goede dingen hier bij ARVOO. Hij is een aanvulling op het team en de organisatie, de juiste match is gemaakt!”

ARVOO


‘Ze hebben het volledige traject voor ons uit handen genomen - en met succes!’

“Via-via kwamen we bij ECM dialoog en WerkMetTalent terecht. Zij hebben het volledige wervings- en selectietraject voor ons uit handen genomen – en met succes!”

Verder wordt de aanpak genoemd: “WerkMetTalent kiest voor een gedegen aanpak. Voordat kandidaten aan ons voorgesteld werden, werd er door hen een oriënterend gesprek gevoerd. Daarna werd er pas een advies uitgebracht over de kandidaten. Omdat er bij ons veel collega’s met een christelijke identiteit werken, was het een wens van ons om iemand aan te nemen die hierbij past. Nu wordt de vijver wat betreft technisch personeel dan wel kleiner. Toch is het gelukt om een kandidaat te vinden die goed binnen de organisatie-identiteit past en hier inmiddels goed ‘geland’ is. Daar hebben ECM dialoog en WerkMetTalent zeker een aandeel in geleverd. Voor de toekomst hopen we zeker weer een beroep op hen te doen!”

​​​​​​​Zij gingen je al voor.

Benieuwd naar meer recensies?