Opdrachtgevers van ECM

ECM bij Bosch
& Nagelhout
in Nunspeet

Liever zelf ontdekken hoe wij te werk gaan?

De personeelszaken krijgen de aandacht die het nodig heeft

Professioneel schilderwerk en onderhoud kan je met een gerust hart overlaten aan de vakmannen van schildersbedrijf Bosch & Nagelhout in Nunspeet. Het is een modern, flexibel en toonaangevend onderhoudsbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Vakmanschap, ambacht en kwaliteit gaan hand in hand. Geen enkele klus of project is hetzelfde, maar je kunt rekenen op persoonlijke aandacht.

De uitdaging


De krapte op de arbeidsmarkt,
​​​​​​​speelt ook zeker in de schilders-branche. Het werven van
schilders en glaszetters is een uitdaging, net als het binden
van personeel. Het is van vroeger
​​​​​​​uit gebruikelijk dat schilders op payroll-basis werkzaam zijn.

Het is van vroeger uit gebruikelijk dat schilders op payroll-basis werkzaam zijn. Met de huidige werkvoorraad is de winter-ww verleden tijd. Daarom wilde Bosch&Nagelhout onderzoeken wat de lusten, lasten en risico’s zijn, van schilders op eigen loonlijst. En daarnaast wil Bosch&Nagelhout, als groeiend bedrijf, vooral bezig zijn met de dingen waar zij zelf goed in zijn. Personeelszaken goed regelen, is dat vaak een sluitstuk van de planning. Kortom, een mooie uitdaging!

De resultaten


Het resultaat van de continue samenwerking is ontzorging van Bosch&Nagelhout. Vragen over inschaling (van BBL tot ervaren) tot aanzegbrief worden deskundig opgepakt. Het woud aan regels in de cao SAG wordt geïnterpreteerd en opties worden met een praktisch advies voorgesteld. Zo is het geregeld zoals het hoort en weten Bosch&Nagelhout en de adviseurs van ECM dialoog wat zij aan elkaar hebben.

‘De nuchtere kijk en
het persoonlijk overleg bij ons op kantoor sprak enorm aan’


Wanneer Berry van Bosch&Nagelhout wordt gevraagd naar de samenwerking met ECM dialoog weet hij het mooi te omschrijven: “De nuchtere kijk en het persoonlijk overleg bij ons op kantoor sprak enorm aan.

En met de vestiging van ECM dialoog in Nunspeet is het voor ons een makkelijke stap om even binnen te lopen met specifieke vragen op het gebied van personeel.” Benieuwd naar de eigenlijke reden om een adviesbureau in te schakelen, geeft Berry aan: “Door de groei die we als bedrijf doormaken is het belangrijk om je bezig te houden met waar je goed in bent en dat je ontlast wordt bij taken waar je eigenlijk geen tijd hebt. Zo wordt het geen ondergeschoven onderwerp en daarbij is ECM dialoog een professionele partner die altijd up-to-date is met recente ontwikkelingen en regelgeving. De samenwerking en ondersteuning op het gebied van HRM geeft mij meer tijd en ruimte om bezig te zijn met dingen waar ik goed in ben.”

Ook hier kan een call-to-action voor bezoekers komen