Workshops van ECM

Workshops
voor organisatie-ontwikkeling

​​​​​​​De workshops zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers, werkgevers en HR-professionals.

Drijfveer van de

Kennisdialoog


Van betekenis voor mens en organisatie; dat is onze missie. Daar hoort 'leren en ontwikkelen' ook bij. En natuurlijk is de (persoonlijke) ontwikkeling van ons bedrijf en onze adviseurs ook van groot belang. En waarom de kennisdialoog? Omdat het om inspiratie en ontmoeten gaat. Juist in ons werk.

resultaat

Ervaringen en netwerk


Graag stellen wij onze eigen workshops en trainingen van ECM dialoog open voor ons netwerk. Dat maakt het extra waardevol om 'met' en 'van' elkaar te leren. Ervaringen binnen het ene bedrijf, geven inspiratie voor de andere professional. Kortom, waardevol en van betekenis!

Bekijk hieronder de workshops voor organisatie-ontwikkeling.

Vragen over onze workshops?


Onze missie is, om van betekenis te zijn voor mens en organisatie. Daarvoor vergaren wij kennis, doen wij ervaring op en vermenigvuldigen ons netwerk. Zo is het idee ontstaan, om onze workshops en trainingen ook open te stellen voor ons netwerk. Lijkt een thema of workshop je interessant? Of wil je eerst even contact voordat je inschrijft? Wij horen het graag. Mail, bel of app. Of gebruik de knop hieronder, om via het formulier een vraag te stellen of een idee te opperen.

Marien Klein, ECM dialoog

‘Onze expertise is het aantrekken, ontwikkelen, binden en boeien van talent. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Sluit een keer aan tijdens één van de workshops of plan een kop koffie.’