PRIMAIR ONDERWIJS

Vervangingspool

Met onze vervangingspool organiseren wij de vervanging binnen uw school. Zonder dat u vastzit aan arbeidscontracten zetten leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders hun talenten in. Wij leveren maatwerk door voor iedere klas professionele invallers te organiseren. Wij helpen.

71

invallers

32

aangesloten scholen

1

coördinator

3e

schooljaar

Sinds 2016 actief

Over de vervangingspool

Geen wettelijke beperkingen om bij verlof de juiste invulling te vinden! Met de vervangingspool van ECM dialoog organiseren wij de vervanging binnen uw school. Met onze regionale en praktische aanpak per scholengroep ontzorgen wij de scholen. Zonder dat u vastzit aan arbeidscontracten zetten leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders hun talenten in. Wij leveren maatwerk door voor iedere klas professionele invallers te regelen.

Elke maand een update

Nieuwsbrief

Om onze deelnemers in de vervangingspool op de hoogte te houden van allerhande ontwikkelingen, de vervangingsgraad en wat wij bijvoorbeeld doen aan het professionaliseren van onze invallers brengen wij een keer per maand een nieuwsbrief uit. Wilt u reageren op de inhoud van deze nieuwsbrieven? Graag ontvangen wij uw feedback. In de nieuwsbrief vindt u het e-mailadres.

Vervangingspool coördinator

Nellemieke van Zwienen

Heeft u een zieke? Bel dan vanaf 07:00 uur Nellemieke!

In het organiseren van vervanging zoeken wij na het ingediende invalverzoek contact met de beschikbare invaller.

Ook de huidige vervangers binnen de scholen komen in dienst bij de vervangingspool ECM.

Desgewenst kunnen zij ook buiten de school worden ingezet.

Bent u ervan overtuigd dat de vervangingspool de oplossing is voor uw vervangingsprobleem? Neem dan contact op met Nellemieke of vraag een brochure aan.

Kennismaken met de vervangingspool

aangesloten scholen

Aangesloten scholen zijn verspreid over een groot gebied in Nederland. Van Groningen tot de Betuwe; in vele regio’s kunnen wij scholen van dienst zijn.