Stel je vraag via WhatsApp

Even kennis maken…

Team ECM dialoog

Organisatieadviesbureau ECM dialoog is in 2007 opgericht door Eppie Klein. Met een constante groei in het werk is het team door de jaren heen uitgebreid. Het enthousiasme en de betrokkenheid kenmerken de mensen die onze organisatie maken. Maak eens kennis met onze mensen.

Dit zijn de mensen die onze organisatie maken

Marita van Dijk

Marita van Dijk

HRM-adviseur

Marita vervult interim- en adviesopdrachten in het MKB. En begeleidt ondernemers en leidinggevenden van personeelsdossier tot gesprekkencyclus.

Daarnaast is Marita de gesprekspartner als het gaat om HRM-vraagstukken. Bijvoorbeeld over de omslag naar een Lerende Organisatie. Vanuit strategisch oogpunt de vertaling maken naar het maken van een cultuuromslag.

Eppie Klein

Eppie Klein

Organisatie-adviseur en coach

Eppie wordt vaak getypeerd met kenmerken als mensenkenner, luisterend en nadenkend, stimulerend en innoverend. Het zijn vaardigheden die de integere coach in samenhang met elkaar toepast.

Individuen en teams ervaren de waardevolle bijdragen in reflectie, advisering en feedback gesprekken. Eppie is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast mag het keurmerk voor professioneel begeleiden, St!R, worden gevoerd.

Marien Klein

Marien Klein

Teamleider en adviseur MKB

Sinds 2009 actief bij ECM dialoog en vanuit privé is Marien ‘er in gerold’. Tussendoor zowel gewerkt in een corporate omgeving als het MKB.

Marien is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Daarnaast is Marien actief in diverse netwerken. Samen met de collega’s in het MKB-team, neemt hij de personeelszorg van ondernemer en werkgever uit handen. Daarnaast is Marien het aanspreekpunt van ons vacatureplatform WerkMetTalent.

Maria Klein

Maria Klein

Administratie

Maria vervult binnen ons team de (financieel)administratieve taken.

Anne-Greet Last

Anne-Greet Last

Recruiter / executieve search

Anne-Greet helpt als recruiter binnen WerkMetTalent bedrijven met het vinden van collega’s die een waardevol onderdeel zijn van de organisatie en goed passen binnen het team.

Daarnaast houdt Anne-Greet zich op enthousiaste en creatieve wijze bezig met onder andere social media, om te laten zien wie wij als organisatie zijn en wat wij doen.

Karin van de Weerd

Karin van de Weerd

HRM-adviseur / Coach

Karin is een betrokken coach en houdt zich bezig met coaching en begeleiding op de volgende thema’s:

• Loopbaan
• Stress- & burnout
• Ontwikkelen van competenties

Daarnaast adviseert Karin organisaties over duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling, werkdruk en ongewenste omgangsvormen.

Karin is NOBCO -geregistreerd en daarnaast gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit.

Mart van Wijngaarden

Mart van Wijngaarden

Interim en beleidsmedewerker onderwijs

Mart is op interim-basis op verschillende scholen actief. Via de talentenpool werkt hij als onderwijsassistent en leerkracht.

Daarnaast is Mart betrokken bij diverse projecten en werkt hij beleidsmatig mee bij verschillende scholen.

Nellemieke van Zwienen

Nellemieke van Zwienen

Officemanager en coördinator vervangingspool

Nellemieke is de spil van de talentenpool. Zij heeft de organisatie, planning en inzet van leerkrachten en onderwijsassistenten in de vingers.

Ook voert Nellemieke gesprekken met de invallers, organiseert ze de professionaliseringsbijeenkomsten en regelt ze alle administratieve zaken rond de talentenpool.

Met onze talentenpool organiseren wij de vervanging binnen school voor primair onderwijs. Vanuit ECM dialoog zetten meer dan 70 leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders hun talenten in. Wij leveren maatwerk door voor iedere klas professionele invallers te organiseren.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Solliciteer nu!

Zowel intern als voor diverse opdrachtgevers zoeken wij mensen/talenten. Voor de talentenpool zijn wij doorlopend op zoek naar onderwijsassistenten en leerkrachten.

En ook voor andere branches komen wij graag met u in contact, zoals de bouw en de installatietechniek. Toch meer een commerciële inslag? Laat het weten. En ga de uitdaging aan.