Even kennis maken…

Organisatieadviesbureau ECM dialoog is in 2007 opgericht door Eppie Klein. Met een constante groei in het werk is het team door de jaren heen uitgebreid. Het enthousiasme en de betrokkenheid kenmerken de mensen die onze organisatie maken. Maak eens kennis met onze mensen.

Dit zijn onze vaardigheden

Leendert Blok

Leendert Blok

HRM-adviseur

Als HR-adviseur wil Leendert de verbindende schakel zijn tussen beleid en praktijk, mens en functie, mens en talent.

Leendert vervult interim-opdrachten, werving- en selectie projecten en maakt zich sterk voor een ander zijn werk. Hij kijkt graag verder dan een functie; naar de mens achter de functie.

Leendert hecht waarde aan de waardering van het (menselijk) kapitaal binnen een organisatie. Te typeren als een echte bruggenbouwer.

Marita van Dijk

Marita van Dijk

HRM-adviseur

Marita vervult interim- en adviesopdrachten in het MKB. En begeleidt ondernemers en leidinggevenden van personeelsdossier tot gesprekkencyclus.

Daarnaast is Marita de gesprekspartner als het gaat om HRM-vraagstukken. Bijvoorbeeld over de omslag naar een Lerende Organisatie. Vanuit strategisch oogpunt de vertaling maken naar het maken van een cultuuromslag.

Eppie Klein

Eppie Klein

Organisatie-adviseur en coach

Eppie wordt vaak getypeerd met kenmerken als mensenkenner, luisterend en nadenkend, stimulerend en innoverend. Het zijn vaardigheden die de integere coach in samenhang met elkaar toepast.

Individuen en teams ervaren de waardevolle bijdragen in reflectie, advisering en feedback gesprekken. Eppie is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast mag het keurmerk voor professioneel begeleiden, St!R, worden gevoerd.

Marien Klein

Marien Klein

Teamleider en adviseur MKB

Sinds 2009 actief bij ECM dialoog en vanuit privé is Marien ‘er in gerold’. Tussendoor zowel gewerkt in een corporate omgeving als het MKB.

Marien is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Daarnaast is Marien actief in diverse netwerken. Samen met de collega’s in het MKB-team, neemt hij de personeelszorg van ondernemer en werkgever uit handen.

Maria Klein

Maria Klein

Administratie

Maria vervult binnen ons team de (financieel)administratieve taken.

Henk van der Lingen

Henk van der Lingen

Teamleider en adviseur Onderwijs

Henk is een bekend gezicht voor onze opdrachtgevers in het onderwijs. Hij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als leerkracht, als intern begeleider en als directeur. Sinds oktober 2014 is Henk als interim-directeur werkzaam bij ECM dialoog.

Bent u op zoek naar een interim-directeur die een vacature tijdelijk kan opvullen? Of besteedt u bijvoorbeeld het ontwikkelen en/of schrijven van uw schoolplan graag uit? Neem dan gerust eens contact met Henk.

Mart van Wijngaarden

Mart van Wijngaarden

Interim en beleidsmedewerker onderwijs

Mart is op interim-basis op verschillende scholen actief. Via de talentenpool werkt hij als onderwijsassistent en leerkracht.

Daarnaast is Mart betrokken bij diverse projecten en werkt hij beleidsmatig mee bij verschillende scholen.

Nellemieke van Zwienen

Nellemieke van Zwienen

Officemanager en coördinator vervangingspool

Nellemieke is de spil van de vervangingspool. Zij heeft de organisatie, planning en inzet van leerkrachten en onderwijsassistenten in de vingers.

Ook voert Nellemieke gesprekken met de invallers, organiseert ze de professionaliseringsbijeenkomsten en regelt ze alle administratieve zaken rond de vervangingspool.

Met onze talentenpool organiseren wij de vervanging binnen school voor primair onderwijs. Vanuit ECM dialoog zetten circa 75 leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders hun talenten in. Wij leveren maatwerk door voor iedere klas professionele invallers te organiseren.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Solliciteer nu!

Zowel intern als voor diverse opdrachtgevers zoeken wij mensen. Voor de talentenpool zijn wij doorlopend op zoek naar onderwijsassistenten en leerkrachten.

En ook voor andere branches komen wij graag met u in contact, zoals de bouw en de installatietechniek. Toch meer een commerciële inslag? Laat het weten. En ga de uitdaging aan.