Samen werken aan

Educatie, coaching
en management
in het onderwijs

Ontwikkeling binnen je school realiseren?

Wat doet ECM?

ECM dialoog is een ervaren organisatie-adviesbureau voor het onderwijs. We zijn gespecialiseerd in het laten ontwikkelen, het coachen van en het leidinggeven aan talenten in organisaties, omdat wij ervan overtuigd zijn dat mensen de organisatie maken. Met een team van gedreven professionals adviseren, begeleiden en coachen wij bij allerlei vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie.

Bekijk hieronder onze specialismen binnen het onderwijs.

ECM dialoog voor scholen

Regel je vervanging bij ziekte of verlof via JufMeester.nl

JufMeester is de vervangingspool voor het protestants-christelijk en reformatorisch onderwijs. JufMeester.nl is een initiatief van ECM dialoog en was voorheen ook bekend als de Talentenpool van ECM dialoog. Wil je meer informatie of direct contact voor vervanging of zoek je meer informatie om te solliciteren?

Interim-management

Onze directeur heeft ontslag genomen, lukt het jullie om in deze tijden van schaarste aan schoolleiders zo snel een andere directeur te vinden? Jullie directeur is ziek geworden. Het lijkt erop dat hij voor langere tijd zijn werk niet kan doen. Wie kan hem vervangen? Als de nood hoog is, is ECM dialoog nabij: in haar netwerk zitten mensen die voor een interim-periode jullie directeur kan vervangen.

Heb je een interim-directeur nodig? Schakel ECM in!

En expertise en deskundigheid nodig voor een professioneel profiel, passend bij de schoolorganisatie? Schakel de expertise en het netwerk van ECM in!

Advies bestuur en toezicht

In de afgelopen jaren hebben wij binnen het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven gezien hoe bestuur en toezichthouders zich kunnen ontwikkelen. Goed bestuur en toezicht zorgt voor transparantie binnen de organisatie en is daarom erg belangrijk. Maar als (vrijwillig) bestuurder van de school houd ik nog wel mijn vragen. Het besturen van en het toezicht houden op de school is best ingewikkeld geworden! ECM dialoog heeft daarom een aanbod ontwikkeld om bestuurders en toezichthouders hierbij te helpen. Eppie Klein pakt dit graag met bestuurders en toezichthouders op.

Zit de gewenste dienst er niet tussen en/of ben je benieuwd naar onze aanpak? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Eppie of Marien Klein. ​​​​​​​We vertellen je graag meer!

Misschien ook interessant?