Ontwikkeling door ECM

Hoe daag ik mijn medewerkers uit
om te ontwikkelen?

Zin om gewoon eens vrijblijvend te praten?

Nieuws voor slimme ondernemers!


Wil je ontwikkeling binnen je organisatie en team stimuleren? Dan is de SLIM-subsidie interessant voor jouw organisatie. De subsidie is aan te vragen voor onder andere: het opstellen van een ontwikkelplan voor je medewerkers, het loopbaanadvies voor medewerkers, het meer uit je gesprekken(cyclus) halen, het ontwikkelen van training of e-learning en het opzetten van een online academy.

Meer weten over de mogelijkheden? Marien vertelt je graag meer.

Ongetwijfeld herken je vragen als:

Op welke manier kan ik mijn medewerkers in beweging krijgen en ervoor zorgen dat leren en ontwikkelen een onderdeel wordt van de bedrijfscultuur?

Ik wil e-learnings of andere tools inzetten, hoe pak ik dat aan? En ik hoor veel over een eigen academy, maar is dat voor mij ook interessant en hoe zet ik het op?

Welke opleiding en training is nodig zodat mijn organisatie blijft meegroeien met alle ontwikkelingen?

Ik voer elk jaar functionerings-gesprekken, maar ik heb niet het idee dat het iets oplevert, hoe kan ik dat veranderen?

Ga aan de slag met het leren en ontwikkelen binnen je organisatie. ECM dialoog denkt hierin graag met je mee!

Ontwikkelplan als een 'vlootschouw' van talent


Aan de hand van vragen als ‘waar staan we nu’ en ‘waar willen we heen’ maken we inzichtelijk welke kennis en vaardigheden nodig zijn voor nu en in de toekomst.

We inventariseren en analyseren de reeds aanwezige kennis en competenties (hard skills en soft skills). Dit resulteert in de opleidingsbehoefte per werknemer/afdeling en wordt vertaald naar een concreet opleidingsplan. Hiermee is je bedrijf voorbereid op de toekomst, krijg je gekwalificeerd en getalenteerd personeel en weet je ze te binden en boeien.

Ontwikkeladvies voor je team en medewerkers


D.m.v. een vlootschouw brengen we per medewerker drijfveren, talenten en vaardigheden in kaart. Samen met de medewerker stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op.
Wat paste het beste bij hem of haar en wat motiveert hem/haar het meest? Deze ‘vlootschouw’ geeft je niet alleen inzicht in de aanwezige kennis, talenten en vaardigheden maar levert je ook nog eens een ontwikkeladvies per medewerker op. Hierdoor zet je talent in beweging, laat je medewerkers groeien en bied je uitdaging en ontwikkelperspectief.

Opzetten van een training, e-learning of academy


We inventariseren welke kennis en vaardigheden essentieel zijn voor medewerkers en wat nog ontbreekt. Dan formuleren we leerdoelen en ontwerpen de training of e-learning.

Hierdoor wordt essentiële kennis in de organisatie bewaard en is het makkelijk toegankelijk voor (nieuwe) medewerkers. Een goede mogelijkheid voor het overdragen van kennis, is een eigen online Academy. We helpen jou bij het opzetten. Dit is de plek waar alles rondom leren en ontwikkelen samenkomt. Hier vind je bijvoorbeeld interne opleidings-programma’s, trainingen.

Online Academy

Een goede mogelijkheid voor het overdragen van kennis, is een eigen online Academy. We helpen jou bij het opzetten. Dit is de plek waar alles rondom leren en ontwikkelen samenkomt. Hier vind je interne opleidingsprogramma’s, trainingen, onboarding en kernwaarden van de organisatie, maar bijvoorbeeld ook instructiefilmpjes en korte inspirerende video’s.

Eppie Klein, ECM dialoog

‘Onze expertise is het aantrekken, ontwikkelen, binden en boeien van talenten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat mensen de organisatie maken. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?’