HRM door ECM

Advies, begeleiding
en coaching op het
gebied van HRM

Zin om gewoon eens vrijblijvend te praten?

Goed werkgeverschap en HRM bij ECM

Wat is HRM? Als ondernemer wil je graag goed zorgen voor je werknemers. Je wilt een professionele werkgever zijn, waar mensen met plezier werken en hun werk goed kunnen doen. Je werknemers hebben hun behoeften, persoonlijke omstandigheden en ambities.

Daarnaast heb je als ondernemer ook je doelstellingen, waarvoor je je mensen en hun vaardigheden wilt inzetten

Buiten je organisatie spelen ook factoren die je organisatie en jouw medewerkers beïnvloeden, zoals ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, jouw branche, de wetgeving etc. Werken met mensen is zoeken naar balans in al die factoren. Dat is het vak HRM.

Wat heb ik nodig op het gebied van HRM?

Doe de Quick scan!

In welke fase jouw onderneming of jouw HR-afdeling ook zit, een frisse blik van buitenaf kan je hierbij soms (verder) helpen. Soms is het voor jou niet zo duidelijk waar je verbetermogelijkheden liggen. Met onze Quickscan maken we dan een foto van hoe jouw ‘HRM’ er nu uitziet, op verschillende vlakken. Zo krijgen we een beeld van wat jij kunt doen om HRM meer vorm te geven. We maken een rapportage en geven advies over de vervolgstappen. Wat heb ik nodig op het gebied van HRM? Doe de Quick scan!

Inhouse HRM

Wil jij je medewerkers wel op je eigen loonlijst en is payrolling een stap te ver? Maar wil je toch professioneel en goed werkgeverschap bieden? Dan is inhouse-HRM de oplossing.Voor een vast bedrag per maand, geef jij je operationele HR-zaken uit handen. Zo kun jij je richten op je organisatie en zijn wij het aanspreekpunt voor jou en je medewerkers. We werken samen met professionele partners, voor bijvoorbeeld je salarisadministratie, arbodienstverlening, verzekeringen etc. Met inhouse HRM krijg je een sparringpartner over alle facetten van personeel, inhuur en werkgeverschap.

Onze service kun je zo groot maken als jij nodig hebt. We hebben daarom keuze uit 3 pakketten.

Recruitment en werving
Vind je nieuwe collega
via WerkmetTalent!

Door het brede netwerk van ECM ontstaat verbinding. Verbinding is onze sleutel tot vruchtbare samenwerking. Daarom hebben wij het vacature-platform WerkMetTalent gelanceerd. Bekijk alle online vacatures en kijk hoe wij je nieuwe medewerker vinden!

HR Partner

Ben jij verantwoordelijk voor HRM, maar kun je wel wat advies of ondersteuning gebruiken? Wij zijn jouw sparringpartner tot en met beleidsniveau. We denken en werken mee in allerlei vraagstukken. Soms is dat een concreet project, zoals het uitvoeren van een (medewerker-tevredenheid) onderzoek. Soms heb je ‘gewoon’ behoefte aan iets meer capaciteit of deskundigheid. We bieden onze dienstverlening graag op maat aan. Even sparren? Neem contact op.

HR Expert

Soms maak je in je organisatie iets mee, waar je graag wat expertise bij krijgt. Je kunt dan denken aan coaching, verzuimbegeleiding of een outplacementtraject. Juist dan kan onze objectieve blik zo waardevol zijn!


Of misschien wil je ‘iets met HRM’ gaan doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan geven we je graag wat handvatten.