Coaching door ECM

Teamcoaching
binnen ​​​​​​​het ​​​​​​​
bedrijfsleven

Zin om gewoon eens vrijblijvend te praten?

Teamcoaching geeft inzicht
in de ontwikkelpotentie en teamvolwassenheid

Loyaliteit, sturingsbehoefte en tevredenheid zijn belangrijke aspecten. Wil jij het ontwikkelproces van jouw team versnellen? Of zie je meer potentie in de onderlinge overdracht van kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheden? Wij helpen jou daar graag bij, door teamcoaching met duurzaam resultaat voor het ‘grotere plaatje’, de werkcontext.

In de context van een organisatie, een team of een bestuur kijken we niet alleen naar de algemene belangen. Volgens het principe van de pinguinkolonie is er aandacht voor de binnenkant en de buitenkant van de organisatie en worden ‘temperatuur-verschillen’ gemeten.

Iedereen wordt gehoord. Een individu gedraagt zich in een team namelijk ook heel anders dan in individuele gesprekken. Vervolgens duiken we met het team in het bestaansrecht en de organisatiecultuur. Dan komen onderwerpen als samenwerking en processen naar boven. Teambuilding en vertrouwen zijn bij het coachen van teams onmisbare elementen. We hebben al veel mooie veranderingen in teams gezien en gaan een uitdaging niet snel uit de weg!