Stel je vraag via WhatsApp

Bedrijfsleven

Wij helpen mensen in uw bedrijf

Het zijn de mensen die de organisatie maken, ook in uw onderneming. Het organiseren van het werk neemt daarin een belangrijke plaats, juist in de continuïteit van uw organisatie.

Bedrijfsopvolging

Wat hebben uw mensen nodig? Wij helpen ondernemers en manager met de ‘zachte kant’ van opvolging en overdracht. 

Coaching

Coaching is een brede term, een containerbegrip. Daarom vertellen we graag wat meer over de visie waaruit we werken. 

HR advies

Onze HR adviseurs helpen organisaties en ondernemers met het ontwikkelen van personeelszorg en professioneel werkgeverschap. 

Voor de ondernemers, die het goed geregeld willen hebben.

HRM-as-a-Service

U kent het oude Joodse gezegde wellicht wel, dat luidt: “Ik wens u veel personeel toe”, wanneer men u niet mocht. Het is een grote stap; een eerste medewerker in dienst nemen. En vaak blijft het niet bij die ene medewerker. Een mooie ontwikkeling, die personeelszorg vereist. 

Want heeft u er wel eens bij stil gestaan, welke investering u doet met het aannemen van nieuwe medewerkers? 

Daar is professioneel werkgeverschap belangrijk. Wij helpen ondernemers en werkgevers, die behoefte hebben aan advies en uitvoer in de ontwikkeling van medewerkers. Spreekwoordelijk gezegd, juist voor de ondernemers die te groot zijn voor het servet en te klein voor het tafellaken: te groot om geen HR in te richten en te klein om een eigen specialist of afdeling op te tuigen. Daar is HRM-as-a-Service de oplossing voor. Omdat uw mensen uw organisatie maken!

Stel een vraag of laat je terugbellen

Bedrijfsleven onderwijs

Educatie

binnen het bedrijfsleven

Groei, professionaliseer en ontwikkel met ECM dialoog!

Professionele ontwikkeling van de mensen is noodzakelijk voor de continuiteit van organisaties. Zowel binnen het onderwijs als het MKB organiseren wij de professionele ontwikkeling van individu, team en organisaties.

Dat kan via twee verschillende routes: formeel leren en informeel leren. Want elk mens is anders en leert anders.

Met informeel leren leer je veel van uitdagingen in je eigen beroepspraktijk. Aan de hand van je leerervaringen laat je zien dat je een ontwikkeling hebt doorgemaakt. Wij begeleiden je graag bij deze leerroute. Dat doen we samen met HUMUS. Hierbij staat het ervaringsleren centraal. Informeel leren is maatwerk.

Kies je liever voor de formele leerroute? ECM dialoog biedt voor verschillende leiderschapsthema’s een module aan.

Coaching

binnen het bedrijfsleven

ECM dialoog biedt persoonlijke coaching voor ondernemers, medewerkers en leidinggevenden.

Coaching is een brede term, een containerbegrip. Daarom vertellen we graag wat meer over de visie waaruit we werken. In onze coaching staat jouw eigen verantwoordelijkheid centraal. We laten ons inspireren door het ‘socratisch gesprek’. In deze gespreksvorm gaat het om redelijk beargumenteren. Voor emoties is ruimte, maar deze hoeven geen rol te spelen in het gesprek. 

Zo brengt coaching je nieuwe ervaringen en inzichten in je eigen gedrag en drijfveren. Dan kun je op zoek naar oplossingen, bijvoorbeeld je werk anders organiseren, of bepaalde competenties ontwikkelen. Op een andere manier samenwerken met je collega’s, of misschien zelfs wel een baan zoeken die beter bij je past. 

Hoe dan ook, we willen graag met je in gesprek blijven en je hierbij begeleiden. Zodat je weer energie krijgt van je werk!

Een aantal van onze coaches is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Dat betekent dat kwaliteit voorop staat en dat we integer en professioneel werken.

Management

binnen het bedrijfsleven

Weet jij als ondernemer, teamleider of MT-lid wie de mensen in je organisatie zijn? Waar hun kracht ligt of wat hun missie is? Het zijn de mensen die de organisatie maken. Het is dan ook heel reëel om als ‘management’, ondernemer, teamleider of MT-lid aandacht te hebben voor de medewerkers, de professionals met hun eigen kennis en ervaring. Het is een gemiste kans om hier geen gebruik van te maken.

ECM dialoog wil organisaties helpen bij het ‘managen’ van deze professionals. Maar er is ook aandacht voor de organisatiestructuur, de bedrijfsvoering, vacatures (WerkMetTalent) en andere factoren.

Wij helpen… in verschillende vormen en werkwijzen.