Inspiratieproeverij: een prachtige dag!

Op woensdag 22 mei vond de inspiratieproeverij plaats. Met de overname van WerkMetTalent (WMT) en het verkrijgen van de FD Gazellen award groeit en bloeit ECM dialoog. Dit hebben we samen met veel van onze relaties gevierd. Herman Zondag van AFAS Software vertelde het cultuurverhaal wat zich in zijn organisatie afspeelt. Met wijze lessen en ontluikende verhalen nam hij ons mee in de dagelijkse praktijk.

Geïnspireerd door de presentatie van Herman Zondag gingen we aan de netwerkborrel. Ondertussen verzorgde Frank van Steeg samen met zijn collega’s een heerlijk proeverijdiner. Ter plekke bereidde hij diverse gerechten uit verschillende culturen. Dit alles onder een prachtige blauwe lucht maakte deze dag tot een waar feest.

De samenwerking met het Hoornbeeck College maakte deze bijeenkomst compleet. Vanuit de locatie Kampen hebben vier student-gastvrouwen ons fantastisch bediend. Deze activiteit paste voor hen helemaal bij het thema ‘groeien en bloeien’.