Nieuws! ECM dialoog breidt uit met overname WerkMetTalent

Met ingang van het nieuwe kalenderjaar neemt ECM dialoog de website en de dienstverlening van WerkMetTalent.nl over. WerkMetTalent is het online platform, dat zich richt op vraag en aanbod van werk in de christelijk-reformatorische achterban. De overname is voor het organisatieadviesbureau uit Elburg een waardevolle uitbreiding.

Het platform WerkMetTalent is de doorontwikkelde site van RefoJobs. Sinds het ontstaan uit RefoJobs is WerkMetTalent professioneel platform geworden. De publicatie van de wekelijkse banenladder maakte WerkMetTalent bekend. Het platform werkt onder meer samen met de RMU en het CIP; het heeft met de banenladder een vaste plek in diverse media.

Vacatureplaatsingen op WerkMetTalent hebben hierdoor een zéér groot bereik binnen de christelijk-reformatorische achterban. Dagelijks bezoeken honderden mensen het platform op zoek naar een nieuwe of de eerste baan.

Complementair

In september 2018 ontstonden de overnamegesprekken tussen Jobfish en ECM dialoog. Deze hebben geleid tot de overname van WerkMetTalent. Eigenaars van beide organisaties onderhouden al enkele jaren prettig contact.

ECM dialoog is gevestigd in Elburg en werd in 2007 opgericht door Eppie Klein. De organisatie richt zich op managementadvies, coaching en HRM-dienstverlening, waarbinnen Werving & Selectie een belangrijk onderdeel vormt. Met het online platform kan ECM dialoog een waardevol aanvullend instrument in de Werving & Selectie bieden.

Uitbreiding

Met de uitbreiding en overname kan ECM dialoog haar bestaande relaties nog beter van dienst zijn. Eppie Klein: “In de huidige arbeidsmarkt is een advertentie in de krant niet meer genoeg om een vacature vervuld te krijgen. Daar is écht meer voor nodig. WerkMetTalent is daarmee een prachtig medium als onderdeel in de arbeidsmarktcommunicatie. Of, mooi uitgedrukt: de employer branding.”

Eigenaar van het platform, Wijnand Voogdt, is blij met de warme overdracht en de voortzetting van WerkMetTalent: “Door de aanwezige expertise bij ECM dialoog zet WerkMetTalent opnieuw een stap vooruit in professionaliteit. We zijn er van overtuigd dat WerkMetTalent bij ECM dialoog in goede handen is. Te meer omdat het christelijke – reformatorische karakter van WerkMetTalent naadloos aansluit bij de identiteit van het team als cultuurdrager van ECM dialoog.”

Inspiratie, groeien en bloeien

ECM dialoog heeft de afgelopen drie jaar een flinke groei doorgemaakt. Het team van ECM dialoog bestaat inmiddels uit 9 vaste medewerkers en meer dan 70 medewerkers die vanuit de Talentenpool op interim-basis actief zijn bij een groot aantal organisaties in heel Nederland. Dat feit werd onlangs bekroond met de FD Gazellen 2018 award. Deze groei vergt een continue ontwikkeling van dienstenaanbod en professionaliteit.

De komende jaren verwacht ECM dialoog deze groei door te zetten, de uitbreiding met het platform WerkMetTalent zal daar zeker aan bijdragen. Marien Klein: “Er liggen mooie uitdagingen en kansen waarmee we onze relaties en de relaties van WerkMetTalent kunnen helpen. Online was de zichtbaarheid van ECM dialoog minder groot; dat wordt dankzij de uitbreiding met WerkMetTalent anders! Met het platform WerkMetTalent krijgt ons enthousiaste team een uitdagende stimulans. We gaan nieuwe stappen zetten en onbenutte kansen in het recruitment binnen de christelijke – reformatorische georiënteerde organisaties en bedrijven benutten.”

Pers en contact

Marien Klein
m.klein@ecmdialoog.nl
0525 661 697

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *