Ontmoet ons op de NOT!

Bezoek de stand van ECM Dialoog op de NOT en ontdek wat wij jou als onderwijsprofessional kunnen bieden!

Van DV. 22 januari tot en met 26 januari 2019 hopen we met een stand op de NOT te staan. De NOT is het grootste evenement voor onderwijzend Nederland, met als doel het inspireren van onderwijsprofessionals. Daar leveren wij graag een bijdrage aan! Onze collega’s gaan graag met jou in gesprek over persoonlijke ontwikkeling, interim-management, coaching, je werk als (inval)leerkracht of schoolleider.

In onze stand presenteren wij onze modules voor het schoolleidersregister. In het kader van een nieuwe module werken we samen met HUMUS en staat het ervaringsleren centraal. Deze module is anders dan anders…

Ontdek het zelf en ontmoet ons op de NOT!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *