Bekroning groei en bloei ECM dialoog met de FD Gazellen 2018

ECM dialoog is geselecteerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland van dit jaar. Daarmee behoort het organisatieadviesbureau uit Elburg tot de FD Gazellen 2018. De award wordt voor de vijftiende keer uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD).

Deze prijs wordt toegewezen aan 754 ondernemingen van de 1 miljoen in Nederland. De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn en die het laatste jaar winstgevend afsluiten.

Drie indicatoren dit jaar
Sinds dit jaar telt niet alleen de omzetgroei mee, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid van de snelgroeiende organisaties. Met deze drie indicatoren krijgt de prijs volgens het FD een meer gebalanceerde basis.

Groei met twee nieuwe concepten
ECM dialoog heeft de afgelopen drie jaar een flinke groei doorgemaakt, dankzij twee nieuwe concepten. In het onderwijs is ECM dialoog in 2016 gestart met de vervangingspool voor primair onderwijs. Inmiddels wordt door ruim 35 christelijk-reformatorische scholen deelgenomen binnen de vervangingspool.

Het tweede nieuwe concept is gericht op het midden- en kleinbedrijf: HRM-as-a-Service. Voor een vast bedrag per medewerker per maand, wordt de hele personeelszorg uit handen genomen. Het gaat daarbij van arbeidsovereenkomst tot functioneringsgesprek. Speciaal voor ondernemingen die de personeelszorg professioneel willen invullen. Juist voor organisaties die spreekwoordelijk gezegd, te groot zijn voor het servet, en te klein voor het tafellaken.

De komende jaren verwacht ECM dialoog haar groei door te zetten. Hoewel het flink investeren blijft in tijd, energie en geld, geeft de groei voldoening. Daarmee borgt het organisatieadviesbureau haar continuïteit.

Inspiratieproeverij
Uiteraard zijn wij trots op deze bekroning op ons werk. De ontvangst van de FD Gazellen willen wij graag met onze relaties vieren met een inspiratieproeverij. Een proeverij van groei en bloei, met interessante sprekers onder het genot van heerlijk eten en drinken. Daarover later meer.

 

Pers en contact

Marien Klein
m.klein@ecmdialoog.nl
06-10348225

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *